SIK, Snowboard och SHL slutspel

Ja det dröjde alltså 18 dagar innan SIK släppte nya kontraktsförlängningar, och det var väl kanske inte dem två jag ville se i kommande säsongs lagbygge..
Albin Andersson gjorde visserligen sin bästa seniorsäsong förra året och var i mitt tycke en ganska stabil back sett till hela säsongen.

David Persson-Thorsell såg jag bara spela en match förra säsongen, (han stod två) i SIK:s A-lag. Den matchen var han helt okej mellan stolparna och jag kan förstå varför SIK väljer att förlänga med honom. En billig andramålvakt som fortfarande kan hoppa in och stå några matcher om det behövs.

Tomas Kempe är ju känd för att satsa på en renodlad förstamålvakt i sina lag och så kommer det garanterat vara nästa säsong med.

Frågan är bara vem som är den tilltänkta ettan?! De två jag trodde det stod emellan skrev båda på kontrakt med andra klubbar idag.
Simon St. Cyr gick tillbaka till Enköping och Viktor Kokman lämnade Borlänge för Vimmerby.
Synd att det inte blev någon av dem mellan stolparna i Billingehov.

Kommentatorn som Andreas Johansson lovade 10000 om MoDo skulle trilla ur SHL heter Lars Lindberg och han har fortfarande inte fått några pengar enlig hans egna twitterkonto.

En tragisk skidolycka i Alperna drabbade snowboardstjärnan Estelle Balet som avled efter en lavin. Två veckor innan vann hon guld i extremåkning.

I SHL-slutspelet såg Frölunda till att ta tillbaka initiativet idag när laget slog Skellefteå med 3-1 på bortais. Ny match på torsdag och magkänslan säger att göteborgarna kniper även match fyra. Det skulle innebära att Frölunda har 3-1 i matcher och kan avgöra på lördag.

2 reaktioner på ”SIK, Snowboard och SHL slutspel”

    1. Ja det är en väldigt bra fråga! Mina två favoriter sket sig så jag ska väl försöka hitta någon ny under veckan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *